Sådan kom jeg i gang

Har altid sagt, når jeg får tid, vil jeg begynde at male. Det fik jeg så i 1995 og dette er resultatet.

 

Under et ophold på FOF-daghøjskole i 1995, var jeg på et hold, hvor der var oliemaling i to timer om ugen på programmet. Det blev jeg så glad for, at jeg siden har forsøgt mig med maleri og forskellige andre former for kreativitet.

Det at være kreativ syntes jeg,  nærmest er en form for terapi, når man som jeg altid har været i fuld vigør, og ikke den type, der kan sidde stille i længere tid.

Ud over det kreative bruger jeg meget tid på at gå i motionscenter, spille lidt badminton og jogge lidt. Mine familie bruger jeg også en del tid på, særlig mine børnebørn.

Jeg syntes selv, jeg "leger", når jeg forsøger at lave billeder. Hermed mener jeg, at jeg prøver (udforsker) forskellige materialer, som kan indgå i mit maleri. Jeg syntes man skal huske at lege, også når man maler. Det giver gode muligheder for at lave noget helt specielt, noget man kan blive utrolig glad for man har lavet, noget uforudsigeligt.

Jeg forsøger, når jeg maler, at leve mig ind i lærredet, jeg bruger farverne til at skabe motivet, ved mange gange ikke på forhånd, hvordan billedet skal være, ser hvordan det udvikler sig.

Jeg bruger også mange gange en del effekter i mine billeder, såsom kaffegrums, aske fra grill eller brændeovn, sand, æggeskaller, frø fra peberfrugt, net fra løg, papir, tapet, spartelmasse o.lign.

Jeg kan male på et billede i rigtig lang tid, går fra og til, ser meget på det, stiller det til side, ændrer måske lidt på det, vurderer hvornår jeg syntes, det er færdigt.

Det er rigtig dejlig at male. Det giver en masse livskvalitet at fremstille noget, jeg kan stå inde for, og som andre forhåbentligt sætter pris på.

Jeg er medlem af Kunstnergruppen Fokus og Fjends Kunstnerforening.

Så! gå ind i mit galleri og se  hvordan jeg maler og leger motiverne frem.

Det vil glæde mig om du/I vil give en kommentar med på vejen.

Med venlig hilsen
Else Tønsberg Eskildsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.09 | 16:04

Hej Else
Jeg har sendt en mail til dig. Hvis du ikke modtager denne, så giv mig en ring på 2395 2370.
Mvh Preben

...
09.03 | 13:00

Hej Else. Tak for dine pæne ord om min hjemmeside. Din er nu særdeles flot, jeg kan se, at jeg mangler at få færdiggjort en del billeder i de forskellige genre"

...
07.07 | 15:18

Tak for det Helle. Altid dejlig, når nogen reagerer på hvad de ser. Jeg elsker at bruge fantasi og farver, uden en bestemt stil, så kik ind en anden gang. else

...
29.06 | 16:32

Rigtig godt billede... kan rigtig godt li´din stil

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE